Rocketman bij Cine7

ZEVENBERGEN - ‘Rocketman’ vertelt het waargebeurde verhaal van Elton John, een small-town boy die uitgroeide tot een van de meest iconische personen uit de popcultuur.

Elton besluit als jonge jongen naar het beroemde conservatorium Royal Academy of Music te gaan, waarna hij vervolgens een muzikale samenwerking met Bernie Taupin aangaat. Uiteindelijk zal hij uitgroeien tot een wereldberoemde superster. In de film komen de meest geliefde nummers van Elton John voorbij die worden gezongen door hoofdrolspeler Taron Egerton. Uit een recentie: Rocketman zet recht wat Bohemian Rhapsody krom trok: eindelijk een studiofilm waarin een gay-icoon echt homoseksueel mag zijn. Bovendien weet regisseur Dexter Fletcher in zijn Elton John-biopic de meeste clichés van de muzikantbiografie te vermijden. Bij vlagen zorgt hij er zelfs voor dat het leven van Elton John alle andere studiofilms overstijgt.
Reserveren kan op: cine7@cultuurmoerdijk.nl
De voorstelling is in Theater De Schuur, Kerkstraat 23, Zevenbergen: vrijdag 10 januari. Aanvang 20.00 uur, zaal open 19.30 uur. [l]