De jubilarissen van vv Kogelvangers. FOTO JANNEKE DRIESPRONG
De jubilarissen van vv Kogelvangers. FOTO JANNEKE DRIESPRONG Janneke Driesprong

Jubilarissen bij voetbal-
vereniging Kogelvangers

WILLEMSTAD - Afgelopen zaterdag werden tijdens een druk bezochte nieuwjaarsreceptie bij vv Kogelvangers zoals ieder jaar een aantal leden gehuldigd vanwege het vele vrijwilligerswerk of onafgebroken lidmaatschap bij de vereniging en mocht de traditionele nieuwjaarstoespraak door voorzitter John Pijper, waarbij onder andere teruggekeken werd naar 2019 en ook vooruitgekeken werd naar 2020, niet ontbreken.

Een heuglijk feit was er voor Thomas Vermeiden, Jory Vissers, Esli de Looff en Jaco Vijfhoek die een Kogelvangers speld met bloemen ontvingen vanwege hun 25 jaar onafgebroken lidmaatschap bij de club.
Speciale aandacht was er voor Korstiaan Dane en Theo Holla die uit handen van de voorzitter een glazen kubus met daarin een gegraveerde afbeelding van hun gezicht, een dinercheque en bloemen ontvingen vanwege hun inmiddels 60-jarig lidmaatschap bij de club.
Tenslotte werd Victor Bloemhof in het zonnetje gezet doordat hij werd uitgeroepen als 'Vrijwilliger van het jaar' en daarvoor een Kogelvangers speld, een dinercheque en een bos bloemen in ontvangst mocht nemen.

Programma jeugd
Zaterdag 11 januari
FC Bergen JO19-1-JO19-1 av.11.00u
Senioren dinsdag 14 januari
Kogelvangers 1-Goudwaardse Boys 1 av.20.00u [l]