Vijf jarig bestaan vrouwenvereniging Viool

LANGEWEG - Op 10 januari heeft vrouwenvereniging Viool te Langeweg voor alle leden een Nieuwjaarsbijeenkomst in Ons Stedeke te Langeweg. Deze bijeenkomst heeft een extra feestelijk tintje in verband met het 5-jarig bestaan van de Vereniging. De Vereniging is ontstaan uit de KVO en eigenlijk bestaat deze dus al 70 jaren.

De Nieuwjaarsbijeenkomst starten we om 16.00 uur met een kort woordje, een borreltje en er komt ook een cabaretgroep. Daarna staan er nog diverse hapjes klaar zodat niemand rond 19.30 uur met honger naar huis hoeft te gaan.

Wat doet Viool
Wat is Viool en wat doen we? Viool is opgericht op 4 december 2014 en gemiddeld zijn er zo'n 30 dames lid. De leeftijden lopen uiteen van voor in de 50 tot in de 70. We organiseren zo'n 10 tot 16 keer per jaar verschillende activiteiten, waaraan ieder lid vrijblijvend deel kan nemen.
Hier noemen we er een aantal: kunst en kitsch avond met echte antiquair; samen koken; bloemstukken maken voor Kerstmis en Pasen; fietstocht naar bijvoorbeeld Meersel-Dreef; uitnodigen van sprekers, bijvoorbeeld een notaris voor informatie over testamenten, erfrecht e.a.; we wonen voorstellingen bij; rondleiding in De Koepel, Breda; eten en rondleiding bij De Rooi Pannen, Breda; Kerstviering in de week voor Kerstmis waarbij dit wordt verzorgd door een aantal leden die samen een borrel met hapjes, een warme maaltijd en in ieder geval een gezellig samenzijn organiseren. Sinterklaasavond met spel of cabaret; een filmavond; in juni of juli een seizoensafsluitingsavond (etentje of leuk buffet).

Onze thuisbasis is "Ons Stedeke" te Langeweg. Nieuwsgierig geworden? Voor informatie over lidmaatschap e.d. kunnen jullie terecht via de mail vioollangeweg@gmail.com of telefoon/app 06-29156454 (bij voorkeur 's avonds of in het weekend). [l]