Voorstelling 'Buik'.
Voorstelling 'Buik'. Foto:

AGENDA

Woensdag 8 januari

Vrouwen van Nu

20:00 | Het Anker

Woensdagavond 8 januari houdt de Vrouwen van Nu afdeling Zevenbergen haar afdelingsavond in Het Anker. Aanvang is 20.00 uur. Er komt een Ambassadeur van Stichting KNGF Geleidehonden een lezing geven over hulphonden.

Donderdag 9 januari

KBO bingo

13:30 | De Niervaert

Donderdag 9 januari is de eerste KBO-Middag van KBO Klundert in het nieuwe jaar. De middag staat in het teken van het bingospel en begint met koffie en of thee met iets lekkers. Tijdens de middag worden er vijf rondjes bingo gespeeld.Tussendoor wordt er een hapje geserveerd.en een gratis consumptie. De middag begint om 13.30 uur. Zaal open 13.00 uur. De KBO-Middag vindt plaats in de grote zaal van de Niervaert.

Zaterdag 11 januari

Voorstelling 'Buik'

20:15 | Theater De Schuur

BUIK, een compacte toneelkomedie, wordt gespeeld op zaterdag 11 januari om 20.15 uur in Theater de Schuur in Zevenbergen. Het minigezelschap Minnaard&Vervaet heeft vorig seizoen veel succes gehad met deze voorstelling in Zeeland. Nu maken ze nog een kleine reprisetournee in Zeeland en Brabant. Kaarten kunnen gereserveerd worden door een mail te sturen naar theaterbuik@gmail.com of info@theaterdeschuur.nl. De kaarten liggen dan klaar bij de kassa. Zie ook www.theaterdeschuur.nl.