In haar luxe salon ontvangt Cindy haar cliënten.
In haar luxe salon ontvangt Cindy haar cliënten. Foto:

Jubileum voor Feel Beauty by Cindy

KLUNDERT - Huidspecialiste Cindy van den Broek, van Feel Beauty by Cindy, begon voor zichzelf met een salon aan huis in Moerdijk. Tien jaar geleden kwam haar huidige mooie pand in Klundert op haar pad. Het bleek ideaal, royale praktijkruimtes en een mooie locatie in het hart van Klundert. Cindy is ontzettend tevreden met waar ze nu is. "Ik heb dit alles in die tien jaar tijd toch maar mooi opgebouwd."

Zo'n vijftien jaar geleden kwam Cindy via een vriendin in aanraking met het vak schoonheidsspecialiste. "Het leek me zo ontzettend leuk dat ik besloot de opleiding te gaan volgen. Vanaf dag één is dit echt mijn passie." In het begin werkte Cindy nog als basisschoonheidsspecialiste, maar na een aantal jaar wilde ze meer. "Ik wist dat er meer uit de huid te halen moest zijn. Dus investeerde ik in professionele opleidingen, apparatuur en producten om mezelf te specialiseren."

Mogelijkheden

In haar luxe salon in Klundert is het nu dan ook vooral huidverbetering dat de klok slaat. Cindy houdt zich bezig met huidverbetering, anti-aging, oplossingen voor huidaandoeningen en huidproblemen. Ook is ze gespecialiseerd in definitief ontharen en sinds 2 jaar cryolipolyse. "Bij cryolipolyse gaan we vooral figuurcorrigerend te werk. Iedereen heeft wel een randje vet waar hij of zij niet blij mee is. Met cryolipolyse gaan we plaatselijk te werk en bevriezen we de vetcellen. Het gekristalliseerde vet wordt vervolgens op een natuurlijke manier afgevoerd door het lichaam. Het geeft mooie resultaten. Ook bij mensen die op bepaalde zones van hun lichaam wat vet hebben dat ze er zelfs vaak met sporten of diëten niet af krijgen. Cryolipolyse is een ideale manier om plaatselijk af te slanken." Cindy geeft altijd eerlijke en persoonlijke adviezen. "Ik start altijd met een uitgebreide intake zodat ik een goed plan van aanpak kan maken." Er zijn allerlei mogelijkheden zoals bijvoorbeeld een VIP-arrangement, hierbij wordt een programma op maat gemaakt. "Bij zo'n arrangement gaan we dan een half jaar lang aan het werk om de huid te verbeteren. Alles natuurlijk in overleg wat betreft behandelplan en kosten. Zo'n arrangement is inclusief alle producten voor thuis, want daar boeken we resultaat mee en dat is waar het om gaat."

Verdiepen

Feel Beauty by Cindy heeft ook samenwerkingsverbanden met andere specialisten. Zo houdt één keer in de zes tot acht weken een cosmetisch arts spreekuur in de praktijk. "De cosmetisch arts kan je adviseren op gebieden waarbij het voor mij ophoudt. Als bijvoorbeeld een diepe fronsrimpel je stoort en deze misschien wel hoofdpijn veroorzaakt, is dat op te lossen. Een ooglidcorrectie bij overhangende oogleden, maar ook het verwijderen van spataderen behoort tot de mogelijkheden. Tevens is er regelmatig een specialiste op het gebied van permanente make-up in de praktijk aan het werk." Cindy stelt dat de ontwikkeling op het gebied van huidverbetering nooit stilstaat. "Er zijn steeds weer nieuwe technieken en opleidingen, ik wil me daarin blijven verdiepen om het maximale uit de huid van mijn cliënten te halen."

Jubileum

Op vrijdag 31 januari viert Cindy haar 10-jarig jubileum in Klundert. Kom gezellig mee proosten van 16.00 uur tot 20.00 uur, neem een kijkje in de salon en er is dan ook een demonstratie cryolipolyse te zien. Voor de eerste 75 bezoekers ligt een cadeautje klaar. Ze vertelt: "Er komen mooie acties aan op het gebied van huidverbetering, cryolipolyse en definitieve ontharing, wat die precies inhouden gaan we op social media communiceren." [l]