Afbeelding
Foto:

Groenendijk Tweewielers opent sportafdeling

KLUNDERT - Aanstaande zaterdag 25 januari openen wij onze sportafdeling. In deze 60 vierkante meter grootte ruimte bieden wij diversen wielersport gerelateerde accessoires aan. Van Bidons tot complete wielsets van helmen tot schoenen. Maar natuurlijk ook racefietsen en mountainbikes.

Onze doelgroep is gericht op de beginnende wielrenner of mountainbiker tot de wat meer gevorderde fietser. Ons assortiment is hier dan ook op aangepast, zodat iedereen hier iets voor hem of haar kan vinden. Tijdens onze opening zullen er ook mensen aanwezig zijn van Fiets Lease Holland, want sinds 1 januari is het voor alle werknemers en werkgevers veel interessanter geworden om een fiets van de zaak te rijden, dus ook een racefiets of mountainbike! De mensen van Fiets Lease Holland zullen alle vragen beantwoorden die de mensen nog hebben over de ''leasefiets''. Ook zijn de dames en heren van MountainbikeGoods.com aanwezig.

Tijdens de opening zullen zei de nieuwe collectie mountainbike kleding en accessoires van 2020 laten zien. Al met al is er tijdens de opening heel veel moois te zien op wielersport gebied. De winkel zal zaterdag openen om 09.00 uur en sluiten om 16.00 uur. Wij hopen veel enthousiasten wielersportliefhebbers te mogen ontvangen en zullen ook zorgen voor een goede bak koffie en een lekkere versnapering. [l]