Free running is Fun.
Free running is Fun.

Kieviten start Free running in Fijnaart

FIJNAART - Voor de Kieviten gaat eind januari een langgekoesterde wens in vervulling. “We zijn een super gezonde vereniging met ruim 200 leden, maar verbreding van het sportaanbod en dan met name op een vlak waar we nog niet actie in zijn stond al lang op onze to-do list”.

Op maandag 27 januari start om 17.00 uur in de Parel de eerste freerunning les in Fijnaart. De leukste uitlaatklep voor jongens en meisjes vanaf groep 3 die na school even lekker bezig willen zijn. De ingrediënten: trampoline, kasten, dikke matten, wandrek enzovoort…. Rennen, klauteren, klimmen, springen en vliegen tussen en over allerlei obstakels en dat alles onder begeleiding van een gediplomeerde instructeur.

Voor veel kinderen in Fijnaart is deze instructeur geen onbekende, “meester Robin” zoals hij op de Kennedy school bekend is verzorgt daar sinds dit jaar de gymlessen. Aansluitend blijft hij een uurtje in Fijnaart voor zijn echte passie, free running. Robin van Noort heeft in Oudenbosch en Roosendaal onder de naam de Cobra’s al jaren lang diverse free running groepen onder zijn hoede.

We nodigen iedereen die nieuwsgierig is en het aandurft uit om naar achterste sportzaal in de Parel te komen. Trek wat makkelijk zittende strakke sportkleding en sportschoenen aan en kom laten zien wat je kan!!

Eigenlijk weten we zeker dat je wilt blijven en ook de volgende week weer wilt komen, maar de eerste twee lessen zijn sowieso voor onze rekening. Daarna wordt je lid van de Kieviten en kom je elke maandag tussen 17.00 en 18.00 uur.

Wil je alvast een idee krijgen hoe het er in zo les aan toe gaat check freerunning_cobras op Instagram.

We zien jullie graag op 27 januari! [l]