Moeilijk weekend voor KV Focus teams

ZEVENBERGEN - Het is niet echt een succesvol weekend geweest op sportief gebied voor de teams van KV Focus. Ze hadden het allemaal moeilijk en van de 6 gespeelde wedstrijd was er slechts een die een punt opleverde. Dat team was Focus A die een zware wedstrijd speelde tegen de nummer 2 in deze competitie Oranje Wit(D) A3.

Er was volop spanning want Focus was niet van plan om zonder strijd de zaal te verlaten. Ze speelde heel sterk en maakte het Oranje Wit heel moeilijk. Bij de rust stond Focus A1 met 4-3 voor. Normaal gaat het in de 2e helft wat minder maar ditmaal bleef het spel sterk. Ze kwamen wel 2 punten achter maar met een geweldige inzet werd er een dik verdiend gelijkspel behaald. Focus 2 heeft in zijn allereerste thuiswedstrijd het zijn meerdere moeten erkennen tegen het sterkere Blauw Wit uit Kloetinge. De gasten kwamen met 0-4 voor en toen pas lukte het Focus om zelf tot scoren te komen. Het is niet dat Focus helemaal weg gespeeld werd maar ze waren duidelijk minder dan Blauw Wit. Doelpunten van Focus waren er van: Jan, Esther, Pieter, Robbie, Jur en Romy elk maal.

Focus 1 speelde een sportieve wedstrijd tegen Luctor 1. Nadat de speler/speelsters hun nagels geknipt hadden kon de wedstrijd beginnen. Tot aan de rust kon Focus het nog redelijk bolwerken hoewel ze toen met 3-6 achter stonden. In de 2e helft speelde beide teams hun eigen spel maar Focus kwam in deze sportieve strijd toch tekort. Doelpunten werden gescoord door: Tim zesmaal , Romy viermaal en Mischa eenmaal.

Voor Focus 3 was het te zwaar tegen Oranje Wit 6. Er werd met ruim verschil verloren. Voltreffers C1 was het team dat te sterk was voor Focus C1 dat zich dapper verweerde maar op het laatst net iets tekort kwam. Focus D1 moest tegen de koploper Springfield D2. Ze speelde zeker niet slecht maar konden niet voorkomen dat Springfield de 2 wedstrijdpunten mee naar huis namen.