Hans druk in de weer met een koffiezetapparaat
Hans druk in de weer met een koffiezetapparaat Renske donkers

Vliegende start voor Repaircafé

ZEVENBERGEN - Het repaircafé Zevenbergen is weer in volle gang. Iedere 2 weken zijn ze te vinden in 't Trefpunt in Zevenbergen. 'We zitten al weer op 35 reparaties in 2020" zegt Hans, initiatiefnemer van het repaircafé.

Met een vaste en gemotiveerder club vrijwilligers zijn we iedere 2 weken op een ontspannen manier met elkaar aan de slag, Kleine reparaties die we proberen te doen waardoor we minder apparaten weggooien en met elkaar duurzamer zijn.

Reparatie geslaagd
Gastvrouw Nelleke verteld dat er regelmatig koffiezetapparaten binnen komen, maar dat het toch iedere keer weer voldoening geeft als de reparatie geslaagd is. Er is ook een mogelijkheid om kleine reparaties die door het naaimachine gedaan moeten worden uit te voeren. Met nadruk op klein, want we willen de Zevenbergse ondernemers op dit gebied niet in de weg zitten.

Vrijwilliger gezocht
'We zijn nog op zoek naar een handige vrijwilliger die goed met elektriciteit is, dan is een clubje compleet' verteld Hans. Ben je dus handig met elektriciteit of heb je iets te repareren? Dan ben je iedere 2 weken van harte welkom bij het repaircafé! De volgende keer is 18 februari van 10.00-14.00 uur. [l]