Turnsters Spido opvallend bij combiwedstrijden

KLUNDERT - Zaterdag 8 februari reisden 18 turnsters van Spido olv juf Annemarie Bakker van Klundert naar Dinteloord om daar mee te turnen met de gezamenlijke turnwedstrijd van de verenigingen HMS Dinteloord, Kievitten Fijnaart en organiserende vereniging Malthastars uit Willemstad olv juf Joke Frijters.

Het was al heel vroeg de beurt aan onze jongste turnstertjes, die om half 9 al fanatiek hun best deden om hun turntalent te tonen aan het publiek en natuurlijk de jury. Gelukkig werden zij goed begeleid door de assistenten Nienke en Celeste. Er werd geturnd op rekstok/brug/balk en op trampoline. De turndametjes namen in totaal 7 individuele medailles mee naar huis en turnden zich op een zeer trotse 3e plaats in het verenigingsklassement. Opvallend was Spido, ook zeker met vele nieuwe turnpakjes. Voor meer foto's, uitslagen en lesrooster www.spidoklundert.nl. De jongste meisjes van 4-8 jaar turnen op vrijdagmiddag olv Judith en Dominique en de meisjes van 7-14 jaar turnen op maandag olv juf Annemarie.

Kom eens kijken en doe eens mee!

Spido Fit Zumba BBB en Xcore

Zaterdagochtend 8 februari werd een grote groep enthousiaste sportieve mensen verwelkomd om meteen om 09.00 uur te starten met de BBB-les olv Madelon, organisator van deze demo dag. De dames swingden er goed op los op Latijns Amerikaanse klanken. Toen volgde een kleine pauze en was het daarna de beurt aan de XCO-trainers Melanie en Madelon. De deelnemers ervoeren hoe je met deze buizen vol met grit heel veel spieren van je hele lijf kunt trainen. Resultaat veel zweetdruppels! De Spido Demonstratie werd afgesloten met de les Body en Mind door Madelon. Wil je nog aansluiten bij deze sporturen bij Spido sportvereniging? Dat kan op maandag en donderdagavond en op woensdag en zaterdagochtend. Voor meer info www.spidoklundert.nl[l]