Demo BBB, Zumba,X-Core, Body & Mind geslaagd

ZEVENBERGEN - Terwijl de jongste leden hun turnwedstrijd in Dinteloord turnden, verzamelden diezelfde ochtend 8 februari een grote groep enthousiaste sportieve dames en meiden voor de Demo dag van Spido Fit.

Madelon, de coördinatrice van deze dag, startte de eerste BBB les, vol energie en met motiverende muziek werden de buik,-bil,- en beenspieren goed getraind. Na flink wat slokken later liet Spido's Zumba-instructrice Jeannine de dames swingen tijdens de Zumba Workout/ dansfitness op Latijns Amerikaanse klanken. Na een kleine pauze met druiven en komkommers, gaan dan Melanie en Madelon, de XCO trainers aan de slag en laten zij de deelnemers ervaren hoe je met deze buizen met grit erin heel veel spiergroepen kan trainen. Zij geven de juiste aanwijzingen op passende muziek, waarbij de zweetdruppels op menig voorhoofd verschijnen. De demonstratie dag van Spido wordt afgesloten met Body&Mind, een les met rustige bewegingen voor flexibiliteit en mobiliteit, waar je vooral bezig bent met houding, spierkracht en gevoel. Dat de organiserende instructrices en deelnemers van Spido Fit het een zeer geslaagde ochtend vonden, blijkt wel uit het grote aantal aanmeldingen en nog een aantal geplande proeflessen in de komende weken.
Wil je ook nog meedoen: maandag,- en donderdagavond en/of op woensdag,- en zaterdagochtend welkom in de Spido zaal tov de Mauritshof.
Meer info: www.spidoklundert.nl [l]