Inschrijven kinderoptocht Zeuvebultelaand

ZEVENBERGEN - Op de eerste dag van carnaval, namelijk op zaterdagmiddag 22 februari, gaat om elf minuten over drie de kinderoptocht van start. Natuurlijk openen we eerst op een officiële manier het carnaval van 2020 met ons Knijn.

Afgelopen weken hebben al veel kinderen thuis en in het Knijnekot van Stichting Carnaval Zevenbergen geknutseld en gebouwd. Al deze kinderen hebben, met hulp van begeleiders, gebouwd aan een wagen voor de kinderoptocht.

Op woensdag 19 februari tussen 14.30 en 16.00 uur kun je inschrijven en je startnummer ophalen bij Diner Café Van der Hooft op de Markt. Er staat een inschrijfformulier op de site www.carnavalzevenbergen.nl dat je kunt mailen naar kinderoptocht@carnavalzevenbergen.nl. Na inschrijving krijg je een startnummer dat je goed zichtbaar moet dragen tijdens de optocht zodat de jury goed kan zien wie je bent!

Het parkeren langs de optochtroute kan voor grote problemen zorgen. Er is een wegsleepregeling van kracht. Dus zorg er voor dat u tijdig uw auto niet op de route hebt staan. [l]