Goede wedstrijd Focus 2

ZEVENBERGEN - Focus 2 speelde de avondwedstrijd tegen Fortis 6. Daarvoor moesten ze afreizen naar Oost Souburg. Spannend is het zeer zeker geworden.

Beide teams deden niet voor elkaar onder maar dat wisten ze eigenlijk al na aanleiding van twee oefenwedstrijden die ze al eerder tegen elkaar gespeeld hebben. Het ging in ieder geval gelijk op tot 4-4, voor Focus een klein beetje het verschil kon gaan maken. Bij de rust stonden ze met 5-8 voor. In de tweede helft werd er door beide teams sterk gespeeld en Fortis was nog iet van plan om de wedstrijd zomaar uit handen te geven. Ze kwamen zelfs weer op gelijke hoogte 11-11. In de laatste minuten wist Focus nog eenmaal wat verschil te maken zodat ze de punten mee konden brengen naar Etten-Leur. Doelpunten in deze teamprestatie werden gescoord door: Evelien 4 maal: Pieter, Jur en Marjanne elk 2 maal en Romy, Tanika, Esther en Max elk 1 maal.

Overige teams
Focus A1 heeft het niet kunnen redden tegen het sterkere DSO A1. Hoewel ze niet echt slecht speelde was er veel onnodig balverlies en werden verkregen kansen niet benut. Daarom weer verlies voor Focus A1. Focus C1 ging naar Roosendaal voor de wedstrijd tegen C2 van Keep Fit 70. Ditmaal was Focus C1 wat sterker en wisten de wedstrijd dan ook verdiend te winnen. In Giessen werd de wedstrijd SKV B1-Focus B1 gespeeld. Duidelijk werd dat SKV iets sterker was en de kansen wel wist te verzilveren. Zodoende bleven de wedstrijdpunten in Giessen

Uitslagen

Focus A1-DSO(K) A1 6-11

Keep Fit 70 C2-Focus C1 2-6

SKV B1-Focus B1 12-7

Fortis 6-Focus 2 11-14

Voor komende week staat er alleen de inhaalwedstrijd van Focus 3 op het programma. Deze wordt ingehaald op Dinsdag 18 februari op de trainingsavond.

Focus 3-NKV 4 av.0.15u Turfschip Etten-Leur.

Carnavalsweekend
Het carnavalsweekend zijn er geen wedstrijden te spelen zodat de spelers/sters zich met andere dingen kunnen gaan bezighouden. Ook zijn er op maandag en dinsdag geen trainingen.