Jongste meisjes van Spido die vorige week hun eerste wedstrijd turnden. Zij gaan ook verkleedgymen deze week! FOTO ANNEMARIE BAKKER
Jongste meisjes van Spido die vorige week hun eerste wedstrijd turnden. Zij gaan ook verkleedgymen deze week! FOTO ANNEMARIE BAKKER Annemarie Bakker

Verkleed trampoline springen en dansen bij Spido

KLUNDERT - Aanstaande week staan de lessen van Spido in het thema van verkleden. De dansmeisjes en jongens van juf Amber op donderdag gaan om 16.00 uur verkleed dansen en mogen vriendjes/ vriendinnetjes of buurkinderen of nichtjes/neefjes mee nemen.

Op vrijdagochtend om 09.00 uur zal juf Joke op de peutergym ook allerlei prinsessen, lieveheersbeestjes, ninja's, batman's etc. ontvangen.

Vervolgens zal juf Judith op vrijdagmiddag om 16.00 met de kleuters ook vrolijke muziek draaien met haar verklede kleuter-kabouters, bijtjes, konijnen, pipi's, tijgers etc. die allemaal wel 3 vriendjes en vriendinnetjes meenemen. Althans dat hebben ze vorige week beloofd!

De meisjes turnen van 17.00-18.00 uur op vrijdag zullen er ook een groot feest van gaan maken. De grote airtrack, (lang springkussen) zal speciaal voor deze lessen uitgerold worden.

Dus als je zin hebt in een spring/gymfeestje in verkleedkleren, dan ben je deze week van harte welkom bij gymnastiek en dansvereniging Spido in de gymzaal tegenover de Mauritshof, naast het Palet.

Informatie

Voor meer info en het lesrooster zie de website www.spidoklundert.nl [l]