Puntendeling Klundert met gemengde gevoelens

KLUNDERT - Klundert en Den Bommel deelden uiteindelijk de punten na een doelpuntloos gelijkspel. Den Bommel had thuis slechts één keer gelijk gespeeld en had de overige thuiswedstrijden gewonnen. Een op voorhand moeilijke klus dus voor Klundert dat de laatste twee wedstrijden met een nederlaag had afgesloten.

Den Bommel dacht al snel op voorsprong te komen, maar de scheidsrechter had duwen geconstateerd. Hier kwam Klundert goed weg en nam langzaam maar zeker het initiatief in handen. Jeffrey van Wingerden passeerde in de ‘zestien’ zijn directe tegenstander en zag zijn inzet via de lat over gaan.

Halverwege de eerste helft dacht Klundert een strafschop te krijgen, nadat Jeffrey van Wingerden tegen de grond werd getorpedeerd nadat hij de doelman al had gepasseerd. Iedereen dacht dat de bal op de stip ging, maar de scheidsrechter dacht daar anders over.

Ook Den Bommel claimde vlak voor rust een strafschop maar ook hier wuifde de scheidsrechter de claim weg.

Na rust kreeg Klundert kansen middels Jeffrey van Wingerden, Bas Schuurmans en Stefan de Ruiter op de 0-1. De bal wilde echter niet in het doel en Yoeri van Wingerden moest aan de andere kant twee keer al zijn talenten aanwenden om een achterstand voor Klundert te voorkomen.

Doelpunten vielen er echter niet en beide ploegen konden wel leven met de puntendeling. Toch had Klundert het gevoel dat er meer in heeft gezeten dan deze puntendeling.

Over drie weken hervat Klundert de competitie in de derby thuis tegen Kogelvangers.