Vergadering dorpsaangelegenheden in Langewegse Dorpstafel

LANGEWEG - Dinsdag 3 maart om 19.30 uur in dorpshuis Ons Stedeke wordt de Langewegse dorpstafelbijeenkomst gehouden.

De volgende punten staan op de agenda. Vertegenwoordigers van gemeente, woningbouw, politie zullen bij deze vergadering aanwezig zijn om toelichting te kunnen geven.

Fysiek

Handhaving Parkeerbeleid tijdens de openingstijden van de Emmaus (vooral op zaterdag); regelmatig controleren op het rondlopen en hangen van “duistere figuren” in en om het dorp (vooral op de locatie bij de Waai); parkeerbeleid handhaven in de Danielstraat.

Sociaal

Nieuwbouw Langeweg, wat zijn de exacte nieuwbouwlocaties?; verdeling normale- versus sociale- woningen; appartementen Tempelier; wanneer begint de bouw?; is de parkeergelegenheid hiervoor geregeld? wat is de stand van zaken aangaande de verkoop van de appartementen?; huis van de wijk; rijbewijskeuring; vergroening van het schoolplein, Roeland Hendriks van de Mariaschool wil dit toelichten.

Algemeen

Bijeenkomst alle tafels; werkzaamheden aan de N285; korte toelichting aangaande de stand van zaken; groenplan; bespreken ideeën om Langeweg groener te maken; energie transitie; korte toelichting aangaande de stand van zaken; organisatie dorpstafel; voorzitterschap en secretariaat; werkgroepen: verdeling en samenkomst; kernbudget.

Iedereen is van harte welkom om mee te praten, mee te denken, mee te doen. [l]