klassiek open podium d'Engelenburgh
klassiek open podium d'Engelenburgh Foto: Ria Steegers

AGENDA

Woensdag 26 februari

Welkom in De Stoofpot

11:00 | Gereformeerde Kerk vrijgemaakt Zevenbergen

Iedereen die zin heeft in een gezellig praatje of een goed gesprek is welkom in De Stoofpot. De Stoofpot is er voor iedere leeftijd, cultuur en (on)geloof. Elke 2e en 4e woensdag van de maand gaat het deksel van De Stoofpot en is er vanaf 11 uur koffie, en vanaf ca. 12 uur een lekkere lunch met een kom goed gevulde soep. De toegang is gratis in de zaal achter de Noordhavenkerk, hoek Stoofstraat / Langenoordstraat te Zevenbergen. Vragen of behoefte aan contact? Loop eens binnen of stuur een mail naar: destoofpot@noordhavenkerk.nl.

Donderdag 27 februari

Inzameling spullen

9:00 | Bartholomeus Parochiehuis

Boeken, kleding, schoenen en kleinspeelgoed, kunnen elke werkdag tussen 9.00 uur en 12.00 uur gebracht worden in het Bartholomeus parochiehuis (naast de kerk), Markt 19a 4761 CE Zevenbergen. Telf. 0168-323567. Steun ook onze kerk bijdrage. Opbrengst van de goederen gaat naar het project Glas en Lood ramen van onze eigen kerk.

Vrijdag 28 februari

(Klassiek) Open podium

20:00 | d'Englenburgh

Op vrijdagavond 28 februari is er een (klassiek) open podium in d'Engelenburgh in Fijnaart. Zangers en musici krijgen gelegenheid hun muziek te laten horen voor publiek. De avond biedt een ontspannen uitje voor belangstellenden. Het Open Podium is ook een goede gelegenheid om zich voor te bereiden op een auditie of voor een optreden. Aanvang 20.00-22.00 uur.

Zaterdag 29 februari

Bingo Oranje Garde

20:00 | De Niervaert

Zaterdag 29 februari staat er een speciale bingo avond van de Oranje Garde op het programma. Namelijk schrikkeljaar en deze datum hebben we maar 1 keer in de 4 jaar. Zorg dat u het niet mist, op zaterdagavond 29 februari in de grote zaal van De Niervaert, Molenvliet 7 in Klundert. Aanvang 20:00 uur. Voor de volledige bingo kalender van 2020 kunt u kijken op www.oranjegarde.net