Klundert geeft niet thuis tegen Kogelvangers

KLUNDERT - Na enkele minuten was het duidelijk dat Klundert een moeilijke middag tegemoet zou gaan. Al in de vierde minuut kwam Kogelvangers na matig uitverdedigen ietwat gelukkig, maar daarom niet minder fraai, aan de leiding.

Klundert speelde slap en het degelijke maar zeker niet grootse Kogelvangers had geen enkele moeite om Klundert van het lijf te houden. Een vijftal minuten voor rust maakte Klundert in de ‘zestien’ een totaal onnodige overtreding en de toegekende strafschop werd binnen geschoten, 0-2. Na rust werd het al snel 0-3 toen een voorzet van links via het achterhoofd van de Kogelvangers spits binnenviel. De wedstrijd was beslist en Klundert had geen geloof meer in een beter resultaat. Een vijftal minuten voor tijd werd de eindstand bepaald op een 0-4 na een mooi uitgespeelde aanval van Kogelvangers. Klundert zal de komende weken echt uit een ander vaatje moeten tappen, anders dreigt een vrije val op de ranglijst, wat gezien het aanwezige potentieel beslist niet nodig is. Volgende week de uitwedstrijd tegen WHS uit Sint Annaland.