Kerk Moerdijk

IMMANUELPAROCHIE
0168-323218, www.immanuel-parochie.eu
Cluster midden:
Kern Zevenbergen
RK HEILIGE BARTHOLOMEUS kerk te Zevenbergen
e-mail: pkmidden@immanuel-parochie.eu
Zondag 29 maart
De volgende misintenties zullen voorgelezen worden in de viering van Fijnaart. Deze viering is te volgen via de website van de Immanuelparochie: http:www.immanuel-parochie.eu. De viering begint om 9.30 uur, maar is evt. ook op een later tijdstip te bekijken. Wanneer er weer vieringen in de kerk zijn, kunt u alsnog kosteloos uw dierbaren laten afroepen. Mevr. Kerkhofs v. Fessem en dhr. Willem v. Fessem; Wim en Jo Voorbogt-v. Geel; Giel v. Geel e.v. Adrie v. Geel v. Dongen.

HERVORMDE GEMEENTE, ZEVENBERGEN
www.hervormdzevenbergen.nl
De kerkdiensten kunnen tijdelijk niet in de kerk bezocht worden, maar zijn wel te volgen via www.kerkdienstgemist.nl Op die site kan gekozen worden voor Noord Brabant, Zevenbergen en de NH kerk. Vervolgens kan op het radio icoontje geklikt worden om mee te luisteren of op het TV icoontje om mee te luisteren en mee te kijken.

HERVORMDE GEMEENTE, KLUNDERT
Hervormde Gemeente Klundert zendt via internet alle gebruikelijke diensten uit op de bekende tijden. Deze zullen verzorgd worden door eigen predikant of gastpredikanten. Dus rechtstreeks te beluisteren via: kerkdienstgemist.nl

PAROCHIE H. BERNARDUS VAN CLAIRVAUX
Postbus 174, 4730 AD Oudenbosch; Markt 59, 4731 HN Oudenbosch. Pastoraal team: pastoor Maickel Prasing, 0165–330502; pastoraal werker Peter Derks, 0165-330502; priester-assistent Alex Schuerman, 0164-248005; teamassistent Eric Roovers, 06-16540840, info@bernardusparochie.nl. Adreswijziging: Gaat u verhuizen of komt u in de parochie wonen; laat het even weten. Ziekenbezoek: Bent u langdurig ziek of ligt u in het ziekenhuis en wilt u graag bezoek van een van de pastores, dan kunt u altijd met hen contact opnemen of dit melden bij de pastorie. H. Johannes de Doper Standdaarbuiten: Mocht u noveenkaarsen voor thuis willen kopen, dan kunt u contact opnemen met mw. K. v. Gorp (0165-318022) of mw. I. Lambregts (0165-317275). Bij hen kunt u eveneens uw misintenties opgeven of anders op de pastorie van de Basiliek in Oudenbosch. Misintenties aangeboden voor vrijdag verschijnen in de eerstvolgende Bode. Als ze later worden aangeboden, worden ze niet gepubliceerd, maar wel in de betreffende viering afgeroepen. Basiliek H.H. Agatha & Barbara: Markt 59, 4731 HN Oudenbosch; 0165-330502; fax 0165-330514; basiliek@bernardusparochie.nl. Op werkdagen is er van 9.00u tot 12.00u iemand in de pastorie aanwezig om u te woord te staan. U kunt altijd telefonisch een afspraak maken met de pastoor.
Vieringen: Om verdere verspreiding van het corona-virus te voorkomen is besloten dat in ieder geval tot en met 13 april alle vieringen in de parochie, zowel door de week als in het weekeinde, komen te vervallen. De Clemenskapel in Bosschenhoofd, de Christoffelkapel in Hoeven en de Basiliek in Oudenbosch blijven geopend voor individuele bezoekers en om gelegenheid te bieden voor persoonlijk gebed.
Misintenties: Het bovenstaande betekent ook dat opgegeven misintenties in deze periode niet in de betreffende kerk kunnen worden afgelezen. De intenties worden gelezen tijdens de viering in Fijnaart, die via KERK TV worden uitgezonden. Wanneer u intenties wilt verzetten, kunt u een bericht sturen naar basiliek@bernardusparochie.nl. Voor dringende zaken neemt u contact op met teamassistent Eric Roovers, 06 165 40 840.
Kerk TV: De komende zondagen wordt in de kerk v.d. heilige Jacobus de Meerdere in Fijnaart om 09.30u een eucharistieviering verzorgd zonder kerkgangers. De vieringen zijn live te volgen via de website van de Immanuelparochie, http://www.immanuel-parochie.eu. In de linker kolom onderaan wordt u via de knop KERK TV rechtstreeks doorgeschakeld naar de uitzending. U kunt de viering ook op een later tijdstip terugkijken.
24 Uur voor de Heer: Van vrijdag 27 maart op zaterdag 28 maart nodigen de Nederlandse bisschoppen gelovigen uit om tijdens '24 Uur voor de Heer' voor aanbidding van het Allerheiligst Sacrament samen te komen. In ons bisdom wordt daarvoor in verschillende kerken gelegenheid geboden. In de Basiliek in Oudenbosch bent u op vrijdag 27 maart tussen 19.00u en 21.00u welkom. Als blijk van naastenliefde wordt gevraagd om houdbare levensmiddelen mee te brengen voor de Voedselbank of een financiële bijdrage voor de Vastenactie. Van de deelnemers wordt vanzelfsprekend verwacht dat ze de geldende voorzorgsmaatregelen in acht nemen en voldoende afstand tegenover elkaar bewaren.
Overleden: Op dinsdag 24 maart hebben we in Oud Gastel afscheid genomen van Jaantje Kouters, wed. v. Janus Stoop. We wensen de nabestaanden veel sterkte.
Mariakapel Standdaarbuiten: De kapel is geopend van maandag tot en met vrijdag van 9.00u tot 16.00u.
Winkel en museum: De winkel en het museum v.d. Basiliek zijn dagelijks geopend v. 13.00u tot 16.00u en zijn bereikbaar via de kerk of het Doelpad. [l]