Voorstellingen Tejatergroep Snippers afgelast

ZEVENBERGEN – Niemand ontkomt aan de greep van het Coronavirus. Dus vanzelfsprekend ook Tejatergroep Snippers niet. Hoewel de uitvoeringen pas gepland stonden op de twee laatste weekenden van mei, heeft het bestuur besloten alle voorstellingen af te lasten.

Op de rol stond het stuk ‘As it is in Heaven’ naar de film van de beroemde Zweedse cineast Kay Pollak. De rolverdeling was rond en de repetities onder regie van Hans Hollander - hij regisseerde eerder bij Snippers het stuk ‘Festen’ - waren reeds in volle gang. Aangezien de mogelijkheden om te repeteren tot nul zijn gereduceerd, spreekt het vanzelf dat de voorstellingen geen doorgang kunnen vinden.

Besloten is dit aangrijpende drama, waar al zoveel tijd en energie is ingestoken, door te schuiven naar voorjaar 2021. Hollander heeft toegezegd dat hij die periode vrij zal houden om deze productie alsnog met Snippers te kunnen realiseren.

Leescommissie
Inmiddels is de leescommissie druk bezig met het zoeken naar een vrolijke familievoorstelling die Snippers op of rond de kerstdagen gaat brengen.

Hoewel het bepaald geen gemakkelijke beslissing was, realiseert de groep zich terdege dat er veel ernstiger situaties zijn die de komende periode het hoofd geboden moeten worden. [l]