'Dorp op Stelten' in Langeweg afgelast

LANGEWEG - Wat een feestelijke dag, 5 mei 2020, had moeten worden, kunnen we helaas niet door laten gaan.

Feesten omdat we 75 jaar bevrijd zijn! Helaas zijn we bij het schrijven van deze informatie in “oorlog” met het Coronavirus. En dus kunnen/ willen en mogen we een dergelijk Groots-evenement niet door laten gaan zeggen de organisatoren van dorp op stelten, Bart van Gils en Wim van Geel.

Organisatie
Wij als organisatie willen zo’n mooi feest ook alleen maar vieren met heel Langeweg, met alle goede voorbereidingen en met allemaal blijde enthousiaste dorpelingen. Helaas worden er van alle mensen op dit moment zulke grote inspanningen verwacht i.v.m. de bezorgdheid rondom het coronavirus, dat het niet realistische is om deze mensen extra te belasten met de voorbereidingen en inspanningen rondom Dorp op Stelten.

Wij als organisatie danken jullie wel allemaal alvast voor jullie enorme belangstelling, wijken die al gevormd waren met maar liefst 60 personen, beloofde ons dat het een groots succes moest gaan worden. De vele uren die de organisatie in de voorbereidingen al heeft gestoken nemen we voor lief. Draaiboek van Dorp op Stelten is klaar.

Nieuwe datum
Wij hebben dan ook besloten dat wij op koningsdag 2021 op 27 april de volgende “Dorp op Stelten” in Langeweg gaan organiseren. Wij hopen dat jullie dan allemaal weer hetzelfde enthousiasme vertonen als afgelopen maanden. Iedereen kan er dan bij zijn, het kan nu al in jullie agenda’s. Maar Langeweg zal Langeweg niet zijn als we ook in deze crisistijd de schouders er weer niet samen onder zouden zetten. "Wij rekenen op u".

Rest ons nog u allen sterkte te wensen in deze moeilijke tijd, veel gezondheid en kracht toe te wensen,
zorg goed voor elkaar,
“let een beetje op elkaar”.[l]