Het pand van Verhuurmaat.nl aan de Campagneweg.
Het pand van Verhuurmaat.nl aan de Campagneweg. Foto: Verhuurmaat.nl

Verhuurmaat.nl heeft alles te huur

ZEVENBERGEN - Containers voor bouw- en sloopafval, mobiele toiletten, loodgietersgereedschap, klein materiaal, tuingereedschap of geluidsinstallaties: je kunt het zo gek niet bedenken of het is te huren bij Verhuurmaat.nl aan de Campagneweg in Zevenbergen. 1 februari opende het bedrijf haar deuren in Brabant.

Verhuurmaat.nl is dus pas enige tijd in Zevenbergen gevestigd. Directeur Michael van Zonneveld vertelt: "We verhuisden zelf vanuit Spijkenisse richting Brabant en besloten het bedrijf hier naar Zevenbergen te verplaatsen. Dit bedrijf vloeit voort uit mijn eerste bedrijf. Ooit had ik een bouwbedrijf en in het verlengde daarvan sloopten we ook vloeren. We hadden toen veel afvalcontainers nodig en op die manier is Containermaat.nl ontstaan. Dat concept hebben mijn vrouw en ik in alles wat we daarna deden doorgevoerd en dat werd uiteindelijk Verhuurmaat.nl. Het bedrijf bestaat dus uit verschillende elementen waarvan Containermaat.nl de bekendste is: het is een van de grotere qua naam op internet in de afvalcontainerbranche in Nederland die landelijk kan leveren. Het bouwde steeds verder op: van containers, naar toiletten, naar het complete assortiment van Verhuurmaat.nl. Het is de kracht die we uitstralen."

Inmiddels verhuurt het bedrijf dus ontzettend veel. Van Zonneveld vertelt: ,,Mensen kennen ons ook wel van de Terror Nights die we in Standdaarbuiten organiseren. We hebben dus ook alles in huis wat betreft geluidsinstallaties, verlichting en discolampen. We zijn heel sterk in systemen en bouwen die ook zelf." Van Zonneveld heeft goede plannen voor de toekomst. "De bedoeling is om zelf vijf of zes vestigingen te bezitten in West-Brabant. Uiteindelijk willen we Verhuurmaat.nl met een landelijke franchise doorontwikkelen, zoals we eerder al deden met Containermaat.nl."

Verhuurmaat.nl is niet alleen beschikbaar voor bedrijven, maar zeker ook voor particulieren. "Iedereen kan bij ons terecht. En het mooie is dat iedereen dezelfde prijs betaalt. We hebben ook grote klanten zoals Talpa, die huren bij ons materialen voor bijvoorbeeld Eigen Huis & Tuin en De Grote Tuinverbouwing. En ook Feyenoord bijvoorbeeld, die club huurt wel eens mobiele toiletten bij ons. Wat we veel aan particulieren verhuren zijn steigers, bouwdrogers, diamantboren, breekhamers en behangafstomers. Op het moment ligt de verhuur voor evenementen natuurlijk helemaal stil, maar omdat iedereen thuis moest blijven gingen mensen veel in huis aan de slag. In die tak van verhuur leenden we juist veel meer uit." Van Zonneveld vervolgt: "We spelen heel erg in op de markt. Afvalverwerking is steeds lastiger bij verschillende gemeenten en je staat op het moment ook lang te wachten bij de milieustraat. Door een container te huren los je dat al op."

Verhuurmaat.nl is ook servicepartner van een aantal bedrijven. Zo is het bedrijf een pick-uppoint van UPS. "Het is de bedoeling om dit soort zaken ook verder uit te breiden. We willen hier graag huishoudelijke apparaten zoals stofzuigers gaan repareren, maar bijvoorbeeld ook telefoons. We hebben de ruimte, de mogelijkheid en de kennis daarvoor in huis en kunnen zo steeds meer diensten aanbieden. We onderscheiden ons echt in service en prijzen. Onze websites en online dienstverlening zijn duidelijk en mensen krijgen snel een antwoord. Het aanbod voor verhuur is groot en hebben we het niet, dan schaffen we het aan. Zo kochten we pas een verfspuit omdat iemand die nodig had en wilde huren bij ons. Ons assortiment wordt daarmee weer uitgebreid en zo zijn we steeds wat completer."