Reinigen van de airco luchtkanalen.
Reinigen van de airco luchtkanalen. Foto:

Virusvrij autorijden dat wilt toch iedereen!

KLUNDERT - Tja we kunnen het niet meer ontkennen dat het coronavirus ons leven behoorlijk beheerst momenteel. In deze moeilijke periode werkt een groot deel van de Nederlandse bevolking vanuit huis. Toch zijn er nog steeds veel mensen die dagelijks gebruik maken van hun auto.



Waar moet je nu precies rekening mee houden als je met de auto de weg op gaat tijdens deze virusgevoelige tijd?
Ons vakbekwame team heeft voor u een aantal hulpmiddelen ontwikkeld die het mogelijk maakt om zonder al te veel aanpassingen u veilig en zo virusvrij mogelijk te laten autorijden.



Preventieschermen
Dit scherm biedt u een snelle en effectieve oplossing om met meerdere personen een auto te kunnen gebruiken. Met universele scheidingsschermen kies je voor de gezondheid van jouw en je passagiers en blijft de verkeersveiligheid behouden! Bovendien is het geen permanente bevestiging dus ook geen beschadigingen na verwijderen van het scherm. Prijzen zijn vanaf € 29,95 exclusief montage. Vraag ons naar de mogelijkheden.


Desinfectie en Reiniging
Desinfectie en Reiniging van het Airco Systeem 99,99% VIRUS-ELIMINATIE!!
In slechts 15 minuten volgens EN14476+A2:2019 inclusief Covid-19. Het reinigen van de airco luchtkanalen remt de groei van bacteriën en verwijdert vuil en kiemen. Met deze behandeling verwijdert men o.a. schimmels en algen. Daarnaast worden slechten geuren verwijderd en voorkom je infecties en allergische reacties. Een gedesinfecteerd systeem is tot 6 maanden beschermd. Wij bieden u deze desinfectie en reiniging van uw airco aan voor de speciale introductieprijs van €39,95.
Boek uw werkplaatsbezoek via onze planner op www.virusvrijautorijden.nl of bel ons voor reservering 0168 40 22 76.



Autobedrijf Kees Vermeulen BV Beatrijsweg 63 4791 EB Klundert
www.virusvrijautorijden.nl
Tel: 0168 40 22 76 [l]