Tweede editie Zevenbergse Paardendagen

ZEVENBERGEN - Op 5 en 6 september hopen wij de 1e outdoorwedstrijd na de COVID 19 Pandemie te kunnen houden op ons mooie clubterrein aan de knip te Zevenbergen. De Zevenbergse Paardendagen editie 2 wordt een paardenspektakel waar alle paardenliefhebbers hun hart kunnen ophalen.


Op zaterdag wordt er een officiële dressuurwedstrijd gehouden in de klasse B t/m M2. Voor de ruiters en/of paarden die wedstrijdervaring op willen doen is er de mogelijkheid om BB te starten.

Natuurlijk gaat de leukste categorie ook van start… jonge ruitertjes (tot 12jaar) met meestal kleine (maar eigenwijze) pony’s gaan alleen of samen met papa of mama een Bixieproefje rijden.

Op beide dagen staan er leuke, mooie en speciale kramen waar je gezellig kunt shoppen.

Na iedere dressuurcategorie vindt er een prijsuitreiking plaats met mooie prijzen voor de winnaars.


MiniMarathon
Op Zondag 6 september wordt het spectaculairste onderdeel gehouden: De MiniMarathon.

De MiniMarathon bestaat o.a. uit de waterbak, de heuvel en de brug en gaat het om snelheid en behendigheid! De ruiters rijden hetzelfde parcours als de menners maar vinden onderweg wat hindernissen die gesprongen dienen te worden.

Na de MiniMarathon moeten de combinaties een vaardigheidsparcours afleggen waar het helemaal draait om techniek en concentratie. (Dit is extra lastig na het parcours op snelheid)

De prijsuitreiking van deze dag vindt plaats na de laatste deelnemer voor alle categorieën.

Uiteraard houden wij alle voorzorgsmaatregelen in acht wat betreft Corona en hopen dat de Zevenbergse Paardendagen editie 2 door kan gaan! Vooralsnog gaan wij hiervan uit en desnoods op een aangepaste vorm.

Meer nieuws op onze facebookpagina en website. [l]