Spido damestrim ivm rivm maatregelen in de buitenlucht op 1,5 meter. FOTO MADELON
Spido damestrim ivm rivm maatregelen in de buitenlucht op 1,5 meter. FOTO MADELON Madelon

Spdio Senioren Sporten weer Samen, nu in de buitenlucht

KLUNDERT - Zelfs de senioren dames o.l.v. Harry Canfijn zijn op de maandag weer gestart met hun damestrim gym in de openlucht tegenover de Mauritshof naast de Spido zaal op het Palet plein, en de dames van de donderdagochtend om 08.45 uur op het grasveld bij de Vestkant.


De dames variƫren in leeftijd van 60-75 jaar. De eerste keer waren ze wat huiverig om zomaar buiten op het plein en buiten op het gras te sporten, maar door het de positieve inzet van gymdocent Harry werden ze steeds enthousiaster. Ook Harry is erg blij dat de lessen op maandagavond en donderdagochtend, volgens de rivm richtlijnen buiten en op 1,5 meter weer van start zijn gegaan. Ook de dames hebben het bewegen en het sociale erg gemist en gelukkig was het prachtig weer om buiten te sporten.

Ook de BBB- (buikbillenbeen spieren) en x-core lessen o.l.v. Madelon op maandagavond 19.00, vrijdagochtend 08.00 en zaterdagochtend 09.30 zijn weer propvol met actieve sportieve Spido leden in de buitenlucht.
Juf Jeanine is weer gestart met buitenlessen Zumba op donderdagavond van 20.00-21.00, nadat ze weken lang online Zumba workouts heeft gegeven.
Juf Melanie geeft ook weer x-core lessen op donderdagavond om 19.00 uur.


Buiten
En daarbij start ze vanaf heden een nieuw buiten-sportuur in de pannakooi bij het Suiker- en Vlasserijmuseum op woensdagochtend om 09.00 uur. Dit is een combinatieles van xcore en bbb oefeningen. Op dit uur is ook nog voldoende plek voor nieuwe leden en voor leden die een uurtje extra willen sporten in de week met inachtneming van de coronamaatregelen, en 1,5 afstand.

Dus kom op, doe eens mee, we zien je graag in onze buitenlessen. Info en aanmelden proefles:
www.spidoklundert.nl.[l]