Afbeelding
Foto:

Online bijeenkomst over dienstverlening gemeente

MOERDIJK – De gemeente Moerdijk nodigt bewoners uit om mee te denken over de dienstverlening. Dat gebeurt via een online bijeenkomst op maandag 22 juni van 19.30 tot 21.30 uur.

DOOR MONIQUE JANSEN


"Bijeenkomsten met meer dan 30 mensen zijn nog niet toegestaan. Daarom organiseren we de bijeenkomst virtueel. Daarvoor maken we gebruik van het programma Zoom", legt de gemeente uit. Bij zorgverzekeraars, webshops, NS en banken heb je snel contact via een chatfunctie en staan medewerkers je vriendelijk en servicegericht te woord. De gemeente ziet het liefst een zelfde dienstverlening voor de Moerdijkse inwoners.


Zoom

Voor de bijeenkomst maakt de gemeente gebruik van het programma Zoom. “We horen graag wanneer jij vindt dat we het als gemeente Moerdijk goed doen als het gaat om onze service. We willen zoveel mogelijk ideeën, suggesties en voorbeelden ophalen.”


'Zoveel mogelijk ideeën ophalen'


Wil je meedoen? Stuur een mail naar info@moerdijk.nl met daarin je naam, e-mailadres en woonplaats. Aanmelden kan tot en met 16 juni. Een paar dagen vóór de bijeenkomst ontvang je een mail met nadere uitleg.