gereedschap
gereedschap afbeelding

Repaircafé Zevenbergen gaat weer van start

ZEVENBERGEN - Maandenlang hebben de vrijwilligers van het Repaircafé Zevenbergen ongeduldig gewacht tot ze weer aan de slag konden. En nu is het eindleijk zover! Dinsdag 7 juli gaat het repaircafé Zevenbergen weer van start.


Huis van de wijk Zevenbergen organiseert in de even weken van 10.00-14.00 uur het RepairCafé Zevenbergen. In Huis van de wijk Zevenbergen, ‘t Trefpunt aan de Kristallaan 25 c, draait het op deze dinsdagen allemaal om repareren. Tussen 10.00 en 14.00 uur staan diverse vrijwillige reparateurs klaar om gratis te helpen bij alle mogelijke reparaties. Ook gereedschap en materialen zijn aanwezig. Mensen die het Repair Café bezoeken, nemen van thuis kapotte spullen mee. Broodroosters, lampjes, föhns, kleding, fietsen, speelgoed, servies... alles wat het niet meer doet, is welkom. En maakt kans op een geslaagde reparatie. De reparateurs in het Repair Café weten bijna altijd raad.


Informatie

Meer informatie is te verkrijgen bij Renske Donkers, Surplus, tel 06-23640824 of Hans Assmann, tel 06-43148908 Kijk ook op facebookpagina Repaircafe Zevenbergen.[n]