Leerlingen groepen 8 De Arenberg. FOTO K. SILVIUS
Leerlingen groepen 8 De Arenberg. FOTO K. SILVIUS K. Silvius

Alternatief schoolkamp De Arenberg groot succes

ZEVENBERGEN - Groep 8 van De Arenberg is toch op “schoolkamp” geweest. Het was niet het geplande kamp in Loon op Zand. Het coronavirus gooide helaas roet in het eten. Gelukkig hebben we toch een alternatief kamp kunnen organiseren.


De start was op woensdag 24 juni en op vrijdag 26 juni was het alweer afgelopen. Slapen op school was helaas niet mogelijk, maar dat mocht de pret niet drukken. Het waren 3 fantastische en onvergetelijke dagen!


Woensdag

Woensdagavond zijn we gestart met de jaarlijkse Arenbergquiz, gevolgd door een door ouders georganiseerde superspannende spooktocht op en rond de velden van Virtus.


Donderdag

Op donderdag hebben we een superzeskamp gehad met o.a. een springkussen, een Sweeper, bumperbal en noem het allemaal maar op. Daarna hebben we heerlijk gegeten van de barbecue op het schoolplein. Tot slot hebben we deze dag afgesloten in ons donkere schoolgebouw met een ware lasergame.


Vrijdag

Vrijdag was het alweer de laatste dag helaas. We hebben levend Cluedo gespeeld en als afsluiter hebben we met zijn allen lekker frietjes gegeten op school. Elke ochtend werden de kinderen met veel bombarie wakker gemaakt door papa en mama, want dat hoort er natuurlijk bij.

Dankzij een sponsor hebben we kunnen genieten van heerlijk eten en drinken, waar wij hen ontzettend dankbaar voor zijn![n]