Voetballers weten vv Klundert weer te vinden

KLUNDERT - Zaterdag was het Super Saterday bij vv Klundert en het bleek dat de voetballers graag weer wedstrijden kwamen spelen.


De club had snel ingespeeld op de versoepelingen geldig vanaf 1 juli door een voetballende afsluiting van het vreemde seizoen te organiseren. De RIVM regels in acht houdend werden vanaf 10.00 uur alle spelers verwelkomd op het sportpark.


Wedstrijden

De jongste jeugd speelde onderlinge wedstrijden in de ochtend, welke werden afgesloten door de junioren rond het middaguur.

Vanaf 14.00 uur was het de beurt aan de leden vanaf 18 jaar, waarbij een mix-toernooi voor dames en heren werd gehouden.


De winst werd gevierd op het opengestelde terras


De selectie spelers hadden al weer wel wat trainingen in de benen, maar zeker voor de veteranen en recreanten werd het een slijtage slag.

De winst ging naar Team-RIVM en dit werd op gepaste afstand gevierd op het opengestelde terras.


Nieuw seizoen

De trainingen stoppen nu en vanaf midden augustus zullen deze weer worden opgestart. De teams zijn ingedeeld, begeleiding samengesteld en oefenprogramma’s opgesteld. We hopen dan ook in het nieuwe seizoen weer gezond, een gezellig en succesvol seizoen tegemoet te gaan.[n]