Afbeelding
SV. Kindervreugd

Sv Kindervreugd klaar voor het zomerseizoen

HELWIJK - Op woensdag 15 juli starten we met de eerste Sport- en Spelavond van het seizoen. Op 22 en 29 juli, 5, 12 en 19 augustus worden eveneens sport- en spelavonden georganiseerd.


Aan de winnaars van de sport- en spelactiviteiten wordt aan het einde van alle avonden een waardebon uitgereikt (voorzover de kinderen lid zijn van de Speeltuinvereniging).


Inschrijven

Inschrijven voor de sport- en spelavonden kan op de avonden zelf vanaf 18.00 uur, de avonden beginnen om 18.30 uur.


Luchtbuksschieten

Tijdens alle sport- en spelavonden is er de gelegenheid om deel te nemen aan het luchtbuksschieten op de vrije baan of voor de Helwijkse kampioenschappen. Ook zal het rad van avontuur draaien ter bestrijding van de onkosten. Natuurlijk zijn er weer leuke prijzen te winnen.


Jeu de boules competitie

Dit jaar wordt ook weer een jeu de boules-competitie opgezet. Aanmelden hiervoor kan bij Erik Maliepaard via erik@svkindervreugd.nl. Kortom, wie op zoek is naar gezelligheid, kan bij de Speeltuinvereniging zijn hart ophalen deze zomer!


Sport- en speldag

Ter afsluiting van het zomerseizoen wordt op zaterdag 22 augustus de sport- en speldag gehouden. Tussen de middag kunnen de kinderen pannenkoeken blijven eten. De dag begint om 11.00 uur en zal eindigen rond 15.30 uur.


Vaantje en waardebon

Voor alle deelnemers zal er een waardebon en een vaantje zijn en de winnaars mogen een mooie beker in ontvangst nemen (voor zover de kinderen lid zijn van de Speeltuinvereniging).

De prijsuitreiking begint om 19.00 uur.


RIVM regels

Voor de goede orde: Speeltuinvereniging Kindervreugd houdt zich bij alle activiteiten uiteraard aan de regels, die in verband met het Coronavirus zijn opgelegd door het RIVM.

.

Lid worden?

Nog geen lid van de Speeltuinvereniging? Met dit lidmaatschap mag deelgenomen worden aan alle activiteiten van de Speeltuinvereniging gedurende het hele jaar. Inschrijfformulieren zijn te verkrijgen in de Blokhut of te downloaden via de website www.svkindervreugd.nl[n]