Groep 8 Boemerang slaapt laatste nacht op school

ZEVENBERGEN - Dat het een bijzonder jaar zou worden voor de leerlingen van groep 8 was een feit, maar dat het zo bijzonder zou worden had niemand verwacht. Helaas waren de vele activiteiten zoals het kamp niet doorgegaan door alle maatregelen rondom Covid-19.


Maar een groep 8 laat je niet zomaar vertrekken en dus ging meester Kevin aan de slag om er een onvergetelijke week van te maken. Zo begon de week met een cursus graffiti, waar alle leerlingen hun eigen bord hebben gemaakt en mee naar huis hebben genomen.


Musical

Op dinsdag werd de musical opgevoerd, voor echt publiek! Dat was natuurlijk lang onzeker of het allemaal mocht, maar gelukkig konden de leerlingen hun musical laten zien. De musical die ze volledig zelf hebben geproduceerd! Van dansjes tot aan de techniek, er stond een prachtige musical.

Woensdagavond mochten ze hem ten tonele brengen voor de eerste helft van de ouders en daarna was het niet veilig in de school! Want er werd uren lang gestreden met laserpistolen!

Op donderdag werd de musical voor de laatste keer opgevoerd en daarna bleven alle leerlingen op school om te slapen! Nou ja, van slapen is niet veel gekomen, maar bijzonder was het wel.

Vrijdagochtend werd de week afgesloten met iets wat slaperige kinderen aan het ontbijt waar alle juffen en meester bij waren.


Bijzondere afsluiting

Een mooie week, een bijzondere afsluiting, voor de leerlingen van groep 8 staat weer een nieuwe periode voor de deur! Maar eerst allemaal lekker vakantie houden![n]