Rittenprogramma
TWC Zevenbergen

ZEVENBERGEN - Het komende weekend staan er weer diverse toertochten op het programma van TWC Zevenbergen. Deze toertochten worden in verschillende groepen gereden en met verschillende afstanden en snelheden.


Mocht je interesse hebben dan kan je gerust eens op proef meerijden. Het enige wat je dan moet doen is je eerst even aanmelden bij de secretaris van onze vereniging. Dat kan via de website van TWC Zevenbergen, www.twczevenbergen.nl


Programma

Op zaterdag 8 augustus rijden de randonneurs naar Spijkenisse (120 km) en de toerrijders rijden een rondje van de voormalige voorzitter van TWC, Jan Broeders (100/120 km). beide groepen vertrekken om 08.00 uur.

Op zondag 9 augustus rijden de randonneurs naar Bergen op Zoom (65 km), de toerrijders rijden naar Zundert (60 km) en de recreanten rijden naar Dordrecht (60 km).

Alle groepen vertrekken om 09.00 uur vanaf sportpark de Knip in Zevenbergen.


Tenue's kopen

De leden van TWC Zevenbergen beschikken, met dank aan de sponsoren, dit jaar over nieuwe tenue's.

De kledingbeheerder van de club heeft nog ongebruikte oude tenue's in de aanbieding. Het gaat om zomer- en wintertenue's. Het betreft hoogwaardige wielerkleding welke voor een klein prijsje aangeschaft kan worden.
Ook niet-leden hebben de mogelijkheid om van deze aanbieding gebruik te maken.

Interesse? Neem dan contact op met de kledingbeheerder Rinus Wagemakers (06-81196683)[n]