Kruisvereniging maakt nieuwe keuzes

ZEVENBERGEN/LANGEWEG - De uitnodiging van de Bode om je als vereniging in de Kijker te plaatsen met informatie over activiteiten of voor een nieuw lidmaatschap, is een fraaie geste. Inwoners van gemeente Moerdijk hebben een lange traditie van actief zijn binnen een vereniging, clubverband of anderszins zoals er samen eropuit trekken. Dit lijkt ons culturele rijkdom van onze gemeente, samen bezig zijn stimuleert en is met regelmaat de kers op de taart voor de enthousiaste actieve en minder actieve leden. Verschil is er altijd en overal.


Wij vinden het belangrijk onze leden behouden, dit vraagt om meer eigentijdse creatieve ideeën.

De Kruisvereniging is, zoals zij eerder was geen actieve zorgorganisatie meer, maar een vereniging die steunt en werkt aan behoud en optimalisatie van het Wijkzuster Zorgconcept, dit in afstemming met de bekende zorgverzekeraars en de zorgaanbieders als werkgevers. Het Zorgconcept biedt de wijkzusters ruimte om hun omvattende taken naar behoren in te vullen binnen een team. Hierdoor kan de gevraagde, goede meetbare zorg voor elke zorgvrager ingevuld worden.

Wijkzusters zijn actief voor alle inwoners in de gemeente Moerdijk, onderverdeeld naar woonkernen.

Onze wens Meer Samen Doen biedt ons allen meer mogelijkheden tot afstemming en delen van deskundigheid en voorzieningen. Eind september opteren wij voor een eerste overleg met Ouderenbonden.

Leden kennen ons zwemproject in de Niervaert, 40 weken 1 1/2 uur zwemmen met reductie.

Wij denken aan uitbreiding van deze vorm van ondersteuning en meer andere activiteiten.

Op de komende Jaarvergadering 26 oktober a.s. willen wij graag met leden en belangstellenden samen hierover in gesprek te gaan. Als u verhinderd bent op 26 oktober kunt u ook via onderstaande mail suggesties sturen, deze zijn van harte welkom.

Aanmelding is nodig via de secretaris: email: kruisverenigingzevenbergen@live.nl. Telefoon: Secretaris Kruisvereniging 0168-326034. Postadres: Kruisvereniging Zevenbergen/Langeweg, Droge Mark 7, 4761 JB Zevenbergen.[n]