Finale Team Players toernooi Jeu de Boules

Woensdagavond 19 augustus finale Team Players toernooi Noordhoek, Fijnaart en Zevenbergen.

Aangetreden zijn één team à vijf spelers uit Fijnaart en drie teams uit Zevenbergen, Noordhoek had zich niet geplaatst voor de finale.

We begonnen de avond om 18.00 uur met het vooruitzicht dat er om 19.00 uur wel eens een flinke plensbui zou kunnen vallen.

Dus gingen we met de gedachte van start dat we misschien maar twee games konden spelen in plaats van drie.


Scherp gespeeld

Er werd deze avond bijzonder scherp gespeeld want het ging wel om de eerste plaats in een seizoen waar al heel veel onderlinge toernooitjes zijn afgelast i.v.m. corona.

Zoals gezegd aan het eind van de eerste ronde ging het een heel klein beetje regenen, na de koffie- theepauze was het weer droog, dus aan de slag voor de tweede ronde.

De verschillen gingen zich al openbaren, waar het voor het ene team lekker voorspoedig ging moesten andere kostbare punten laten liggen, want met een verlies van 12 tegen 13 ben je 101 punten kwijt t.o.z. van de tegenpartij.

Na de tweede pauze startten we ronde drie het begon al een beetje te dreigen, snel beginnen dan kunnen we misschien net op klaar zijn en ja hoor met een parapluutje in de hand kon ieder een een beetje droog blijven.


Barrage

Uiteindelijk was het tijd voor de prijsuitreiking en daar kwam de aap uit de mouw, het team D uit Fijnaart en team E uit Zevenbergen zijn gelijk geëindigd beiden met 4 07 punten, dus moest er een barrage gespeeld worden, wie het eerst zeven punten op het scorebord heeft is de winnaar. Dus van elk team werden twee spelers geselecteerd en werd de barrage aangevangen.

De overige spelers/ supporters moedigden hun team luidruchtig aan, maar het team met de minste support ging met de eer strijken en dat Was Fijnaart. Het was een zeer geslaagde avond.


De uitslag van de avond

1e Fijnaart team D met 4 07 punten.

2e Zevenbergen team E met 4 07 punten.

3e Zevenbergen team H met 2-06 punten.

4e Zevenbergen team K met 2-07 punten.

Met dank aan de wedstrijdleiders.[n]