Open dag bij het Autohuis van Koole

FIJNAART - Het Autohuis van Koole aan de Langeweg in Fijnaart houdt op zaterdag 5 september van 10.00 tot 15.00 uur een open dag voor alle belangstellenden.


Na eerst acht jaar in Nieuwe-Tonge te hebben gezeten, is het Autohuis van Koole sinds 1 juli geopend in Fijnaart. "We waren daar heel erg uit het pand gegroeid en daardoor moest een aantal auto's steeds buiten staan. En dat is eigenlijk niet wat je wilt", vertelt de pas 22-jarige eigenaar Onno Koole. "In Nieuwe-Tonge hadden we 600 m2 tot onze beschikking en hier in Fijnaart 2.000 m2."

Het Autohuis van Koole heeft geen werkplaats. "We doen alleen verkoop, verdeeld over drie showrooms. In de eerste showroom staan de hedendaagse auto's, maar wel met een beetje meer. Dus unieke uitvoeringen en met speciale opties. In de middelste showroom staan de sport- en oude auto's. De achterste showroom is gericht op de toekomst, dus voornamelijk hybride voertuigen. Op deze manier proberen we hier een beetje drie werelden te creƫren en voor iedere autokoper wat te hebben staan." In totaal staan er altijd zo'n 60 auto's op voorraad, met wekelijks nieuw aanbod.

"Op de open dag willen we graag laten zien wie wij zijn en wat we doen", besluit Onno Koole, die het bedrijf drie jaar geleden overnam van zijn vader.[n]