GroenLinks vertoont de film
The Biggest Little Farm

ZEVENBERGEN - GroenLinks Moerdijk vertoont zaterdagavond 5 september de film “The Biggest Little Farm” in theater De Schuur te Zevenbergen.


De film is een documentaire over 7 jaar uit het leven van John en Molly Chester. Wanneer zij noodgedwongen hun appartement in Los Angeles moeten verlaten, besluiten ze op goed geluk een dor stuk Californische grond te kopen en dat om te toveren tot een ecovriendelijk paradijsje.


Zoektocht naar harmonie

The Biggest Little Farm toont een eerlijk, hoopvol en bijzonder aandoenlijk beeld van de zoektocht naar harmonie tussen mens en natuur, die adembenemend gefilmd is en bol staat van de kleurige karakters, zij het harig, wollig, kakelend, knorrend, vliegend of kruipend.

Niet per se het spannendste uitgangspunt voor een documentaire, maar het scheelt dat John professioneel natuurfilmer is: zijn opnames van de flora en fauna die de boerderij in zeven jaar tijd overspoelen, zijn schitterend. De filosofische ondertoon van de film zet aan het denken over de aard van de natuur en hoe wij daarmee omgaan.

De film zal ingeleid worden door een medewerker en deelnemer van de biologische zorgboerderij de Zwanenhoeve uit Zevenbergen.


Aanmelden

Aanvang: 19.30 uur, zaal open 19.00 uur. Adres: Kerkstraat 23 te Zevenbergen. Vanwege coronamaatregelen is aanmelden verplicht!

Er kunnen max. 34 mensen naar binnen. Aanmelden via moerdijk@groenlinks.nl

@MarietFotografie zal vanaf 19.00 uur een slideshow verzorgen met natuurfoto’s.[n]