Fijnaartse Fiets4daagse start 8 september

FIJNAART - 4 Avonden genieten van mooie routes door de gemeente Moerdijk en West-Brabant.

WTC Heij=Fijn organiseert van 8 tot en met 11 september weer de Fijnaartse Fiets4daagse.


Er worden routes uitgezet welke je door de mooiste West-Brabantse polders rondom Fijnaart leiden. Je kunt een keuze maken uit 3 afstanden: 15, 25 of 50 km. Elke route is er een rust- en controlepost, waar men gezellig even van gedachten kan wisselen en iets kan nuttigen.

De 15 km route is een echte gezinsafstand voor jong en oud. De 25 km is voor de recreatie fietsers en de 50 km is voor de ervaren fietsers en wielrenners.

Deelname is toegestaan voor alle type fietsen.


Start en inschrijven

Start en aankomst: Cafetaria-Eethuis Family, Molenstraat 16, 4793 EG Fijnaart. Starttijd: Iedere avond tussen 18.30 en 19.00 uur. Inschrijven is mogelijk op 8 en 9 september vanaf 18.00 uur, voorafgaand aan het vertrek, bij Cafetaria-Eethuis Family. Kinderen tot en met 12 jaar hebben gratis deelname. Inschrijfgeld is incl. aandenken, wanneer er minimaal drie avonden zijn volbracht (stempelkaart) en versnapering onderweg en bij aankomst.


Meer info

Blijf op de hoogte door het nieuws op onze website en Facebookpagina te volgen: https://www.wtcheij-fijn.nl/fiets4daagse/ https://www.facebook.com/wielertoerclub/


Richtlijnen volgen

We houden ons tijdens dit fietsevenement aan de richtlijnen van de overheid, RIVM en NTFU.[n]