Nieuw bestuur Fanfare. FOTO ANIQUE HOOIJDONK
Nieuw bestuur Fanfare. FOTO ANIQUE HOOIJDONK Anique Hooijdonk

Nieuw bestuur voor
Langewegse fanfare

LANGEWEG - Fanfare Muziek Veredelt heeft in haar algemene ledenvergadering vlak voor de zomervakantie mogen stemmen voor een nieuw bestuur. Drie vacatures en drie leden die zich verkiesbaar stelden. Het bestuur is weer op volle sterkte!


Zoals meer verenigingen in de buurt, is het ook voor de Fanfare van Langeweg niet altijd makkelijk gebleken een volledig bezet bestuur te vormen. Zo niet in 2020: maar liefst 3 kandidaten hebben zich gemeld voor de openstaande vacatures. Vera van Meel (bugeliste), als algemeen bestuurslid, Wendy van den Bosch (hoorniste) als algemeen bestuurslid, en Corine Goedhart (hoorniste) als voorzitter. Allen zijn unaniem gekozen om de komende drie jaren vol enthousiasme een bestuursfunctie te vervullen voor de fanfare.


Bestuursvergadering
De huidige interim-voorzitter Bert Roskott draagt het stokje over aan Corine Goedhart. Corine: “We hebben er zin in. De eerste bestuursvergadering zit er op en we hebben al mooie ideeën uitgewisseld over wat we dit komende repetitiejaar willen gaan doen. Maar we hebben ook al een doorkijkje genomen naar de verdere toekomst”.

Wendy: “Ik wilde graag meer overkoepelend meedenken over de toekomst van onze fanfare en mijn creatieve ideeën omzetten in concrete activiteiten”. Net afgestudeerd en dus weer wat tijd voor extra activiteiten, Vera: “"Ik kijk er naar uit om met dit bestuur aan de slag te gaan en ik hoop met mijn jeugdige inbreng een sterke aanvulling te zijn!"



Vrouwelijke
voorzitter en spelend lid



Zittende bestuursleden Ignes en Danielle zijn ook blij met de nieuwe bestuursleden: “Nieuwe gezichten geven weer verfrissende ideeën voor onze fanfare.” Voor het eerst een vrouwelijke voorzitter en ook voor het eerst een voorzitter die tevens spelend lid is van onze fanfare. Een bijzonder jaar zorgt voor bijzondere ontwikkelingen. Hoewel het bestuur volledig bezet is, zijn nieuwe leden altijd welkom!


Uitdagingen
Met een bestuur met zo veel nieuwe gezichten, nieuwe ideeën, maar ook oude gedienden die een stevig fundament vormen, is de fanfare klaar voor Alle uitdagingen die zij de komende jaren te wachten staat. Houd de Fanfare goed in de gaten, want zij gaat van zich laten horen![n]