Magere winst Klundert tegen Berkdijk

KLUNDERT - Klundert heeft haar eerste bekerwedstrijd winnend afgesloten tegen Berkdijk uit Kaatsheuvel dat uitkomt in de vierde klasse van het zaterdagvoetbal.

Klundert won uiteindelijk slechts met 2-0, waarmee Klundert zich duidelijk tekort deed en slechte zaken deed indien de poule op doelsaldo beslist gaat worden. In de beginfase raakte Klundert de lat en paal en werd een bal van de doellijn gehaald en werd er van dichtbij naast gekopt. Het duurde tot de 33e minuut alvorens Klundert tot scoren kwam, Ramon Frijters bereikte Ramon Frijters Loïc Luzolo die de Kaatsheuvelse doelman kansloos liet. In de tweede helft bleef Klundert kansen morsen en het duurde tot de 78e minuut om weer een treffer te mogen noteren. Stefan de Ruiter bereikte Grace Kitenge die de eindstand op 2-0 bepaalde. Klundert gaat naar Sprang Capelle, gezien het resultaat zal daar waarschijnlijk gewonnen moeten worden.