Catcher vangt goed gegooide bal. FOTO: MATHIJS KOEVOET
Catcher vangt goed gegooide bal. FOTO: MATHIJS KOEVOET Mathijs Koevoet

Wedstrijd Seven Hills gestaakt

ZEVENBERGEN - De honkbalwedstrijd tussen Seven Hills en Blue Lions is afgelopen zondag gestaakt i.v.m. overmatig regenval.


Seven Hills kwam door een honkslag van Arjan direct op de honken. Door wat verkeerd geworpen ballen lukte het Arjan over de thuisplaat te komen. Met een 1-0 voorsprong begonnen we aan de 2e inning. Ondanks wat honkslagen lukte het de gasten uit Tilburg niet om een run te scoren. Met alle honken bezet gooide Maikel een strike out, wat de derde nul betekende. In de 3e inning hielden we nog steeds de nul vast. Vooral de vangballen van ons veld (7 stuks) waren fenomenaal. In de gelijkmakende slagbeurt hadden we al snel twee honken bezet. Arjan met zijn tweede honkslag als lead off (1000avg). Met clean up Duncan aan slag zag het er goed uit.


Gestaakt

Maar de honkbalwedstrijd tussen Seven Hills en Blue Lions is afgelopen zondag gestaakt i.v.m. overmatig regenval. Seven Hills kwam door een honkslag van Arjan direct op de honken. Helaas gooide regen roet in het eten. Volgende week gaan de Seven Hills spelen in Boxtel tegen de Ducks.[n]