Klundert na zege op Dongen naar 2e bekerronde

KLUNDERT - Klundert maakte tegen het jeugdige Dongen geen fout en won eenvoudig met 5-0, na een ruststand van 4-0.

Al snel in de wedstrijd bleek dat Dongen een maatje te klein was voor Klundert en de 1-0 stond al binnen de 10 minuten op het scorebord, Grace Kitenge kopte raak uit een hoekschop van Ramon Frijters. Na ruim een kwartier werd de score verdubbeld toen Jeffrey van Wingerden de keeper verschalkte met een fraaie lob. Toen het na een kwart wedstrijd ook nog 3-0 werd, door opnieuw Jeffrey van Wingerden, was de wedstrijd feitelijk al beslist. Nog voor de rust kopte Loïc Luzolo de 4-0 binnen na opnieuw een hoekschop van Ramon Frijters. Na rust speelde Klundert aanmerkelijk slordiger en wist Dongen er zelfs een paar keer gevaarlijk uit te komen. Gescoord werd er nog éénmaal door Klundert, invaller Max Numan maakte voorbereidend werk van Grace Kitenge bekwaam af. Zaterdag start de competitie in Oosterland.[n]