Focus 1 en Focus A1 behalen de volle winst

ZEVENBERGEN - Deze keer was Oranje Zwart De Hoekse uit Westmaas de opponent van Focus 1.

Zowel Oranje Zwart als ook Focus wisten de eerste helft de korf niet echt te vinden.
Beide teams creƫerden heel veel kansen, die helaas niet verzilverd werden in doelpunten.
Het aanwezige publiek, natuurlijk onder de gestelde Corona regels, werd wel getrakteerd op hele mooie acties.
Beide teams hielden elkaar tot de 5-5 heel goed in evenwicht.
Verdedigend waren Oranje Zwart en Focus elkaar gelijken.
In de eindfase van de tweede helft, kon Focus afstand nemen van het vernieuwde en verjongde team van Oranje Zwart.
Meer dan elkaar gewaagd, kon Focus toch de wedstrijd naar zich toetrekken,
met een verdiende overwinning van
9-5.

Overige teams
Focus2 moest in Etten-Leur aantreden tegen DSO3 uit Klundert. Helaas voor Focus 2 moesten ze de punten na een met 6-11 verloren wedstrijd meegeven met DSO(K)3
Ook Focus A2 moest zijn meerdere erkennen in hun tegenstander. Het was Deetos A3 dat deze wedstrijd met 13-6 wist te winnen.
Focus A1 mocht voor zijn wedstrijd naar Terda A1 in Breda. De uitslag van deze wedstrijd was 7-15 in he voordeel van Focus A1.

Zes wedstrijden
Voor het komende wekend staan er 6 wedstrijden op het programma waarvan er 4 gespeeld worden in Etten-Leur. Het complex van KV Focus is gelegen aan de Olympiade 41. Voor het programma verwijs ik naar onze site www.kvfocus.nl of naar onze facebook pagina.[n]