Vormsel in de Immanuel-
parochie

ZEVENBERGEN - Begin volgend jaar is er de mogelijkheid voor de jongeren uit groep 8 om het sacrament van het Vormsel te ontvangen.


Rond de leeftijd van 11 – 13 jaar zijn jongeren volgens de Kerk in staat om steeds zelfstandiger na te denken over wat zij geloven. In de Vormselviering bevestigen zij dat ze verder willen met het geloof dat hen is meegegeven (al kan dat ook zoekend en tastend zijn).


Informatieavond

Uiteraard gaat aan de Vormselviering een extra stukje voorbereiding vooraf. Middels een informatieavond willen wij u en uw zoon/dochter vertellen wat het Vormsel precies inhoudt. Daar ontvangt u vervolgens het aanmeldingsformulier. Deze avond is gepland op dinsdag 29 september om 19.00 uur in de H. Bartholomeuskerk in Zevenbergen.

Uitnodiging

De kinderen die in 2017 in onze parochie hun Eerste Heilige Communie hebben ontvangen, hebben persoonlijk een uitnodiging gekregen voor de informatieavond.


Van harte welkom op 29 september


Mocht u deze niet ontvangen hebben en u en uw zoon of dochter zijn wel geïnteresseerd of u wilt meer weten over het Vormsel dan bent u natuurlijk ook van harte welkom op 29 september.


Informatie

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met het secretariaat van de parochie, telefoon 0168-323 218 of e-mail: coordinator@immanuel-parochie.eu.[n]