Valse start Klundert tegen Duiveland

KLUNDERT - Na een zorgeloze bekercampagne is Klundert de competitie 2020-2021 begonnen met een zwaar tegenvallende nederlaag tegen Duiveland. In Oosterland droop Klundert gedesillusioneerd af met een 3-0 nederlaag, terwijl het meer dan 70 minuten met een man meer op het veld stond.

Op een keihard en zeer hobbelig veld, wat als het winter was geweest ongetwijfeld zou zijn afgekeurd, ging Duiveland beter met de omstandigheden om dan Klundert. Snelle counters bracht Klundert in verlegenheid en daar wist Duiveland voor rust tweemaal van te profiteren. Vlak nu de 1-0 ging Ramon Frijters alleen op de Duivelandse doelman af maar werd door een verdediger van Duiveland van de sokken gelopen. De rode kaart was de enige juiste beslissing.
Ondanks enkele kansjes wist Klundert geen bres te slaan in de hechte Oosterlandse verdediging, wat zelfs via een counter nog voor rust op 2-0 kwam.
Na de rust ging Klundert met vier spitsen spelen en drukte Duiveland ver terug. De eindpass liet echter nogal te wensen over en Duiveland was enkele keren in de tegenaanval dicht bij de 3-0. Klundert kwam al een keer goed weg toen een bal de doellijn volgens velen al was gepasseerd, maar de scheidsrechter kon dit niet constateren.

De 3-0 kwam er in de slotfase toch en behaalde Duiveland op basis van een tomeloze inzet verdiend haar eerste drie punten.

Seolto op bezoek

Volgende week komt Seolto op bezoek, dat haar eerste wedstrijd in een 0-0 eindstand zag eindigen tegen Tholense Boys.[n]