Pop-Up winkel tweedehands is eerste keus

ZEVENBERGEN - De werkgroep “HartverwarmendActief” gaat in Zevenbergen een pop-up winkel openen in de maand oktober. Op donderdag 1 oktober om 10.00 uur is in de Molenstraat de opening.


Een winkel met gebruikte goederen, huishoudelijk en boeken maar ook leuke sieraden en creatieve materialen.

Tweedehands is eerste keus.

Een bijzondere vaas, leuke ketting of servies: tweedehands is vaak je beste keuze. Het is uniek, goedkoper en meestal beter voor het milieu. Met vintage of brocante haal je iets bijzonders in huis. En ook alledaagse dingen kun je prima tweedehands shoppen.

Ga je klussen? Maak van iets ouds nog wat moois. Kijk met andere ogen naar je spullen.

Heb je iets echt nodig? Zo ja, ga dan eerst voor tweedehands in plaats van nieuw. Of maak een ander blij met spullen die je toch niet gebruikt. Met tweedehands haal je iets unieks in huis én boek je milieuwinst. Meer hergebruik is minder nieuw, het scheelt grondstoffen, energie, water en afval.


Openingstijden

De openingstijden zijn iedere donderdag en zaterdag van 10.00 uur tot 16.00 uur.
De opbrengst gaat naar diverse goede doelen in de gemeente Zevenbergen, bijvoorbeeld de ziekenbezoek groep, Caritas, de Zonnebloem en vluchtelingenwerk en ouderenactiviteiten, en het sociaalproject sleutelen aan je toekomst.

De winkel wordt gerund door vrijwilligers.
Natuurlijk kunnen wij maar een beperkt aantal klanten tegelijk binnen laten, dit komt door covid 19 maar dat begrijpt U wel. Wij werken ook met een looproute.[n]