Eerste Moerdijkse derby prooi voor Klundert

KLUNDERT - Een degelijk Klundert liet er geen twijfel over bestaan wie de sterkste was in de wedstrijd tegen Seolto en won verdiend met 2-0 door doelpunten van Ramon Frijters en Jeffrey van Wingerden.

Klundert revancheerde zich van de blamerende nederlaag tegen Duiveland, het grondig gerenoveerde Seolto was daarvan het slachtoffer.

Al na een kleine 10 minuten verscheen Ramon Frijters alleen voor de Zevenbergse doelman, die met zijn teen en de lat een vroege achterstand voorkwam.
In de 19e minuut kwam Klundert toch op voorsprong toen Rijk van de Reijt Ramon Frijters keurig vrijspeelde en de 1-0 op het scorebord bracht.

Seolto was in het eerste bedrijf aanvallend machteloos en wist geen enkele keer dreigend voor het doel van Klundert te komen.

Drukbezocht

Na rust verdubbelde Klundert in de 63e minuut de score toen een afgemeten pass van Ramon Frijters terecht kwam bij Jeffrey van Wingerden die snoeihard raak schoot en Klundert op een veilige voorsprong bracht.
Seolto moest hierna wel uit zijn schulp kruipen en was enkele keren dicht bij de aansluitingstreffer, Yoeri van Wingerden toonde echter zijn klasse en voorkwam een tegentreffer.
Klundert was ook enkele malen dicht bij de 3-0 maar gescoord werd er niet meer in deze drukbezochte derby.

Volgende week reist Klundert af naar Sint Annaland.