Zomercompetitie Jeu de Boules afgesloten

ZEVENBERGEN - Dinsdag 29 september was in verband met corona de vierde maar laatste wedstrijd in deze zomercompetitie. Het weer was het hele weekend al heel onstuimig, en was het dan ook de vraag of deze wedstrijd door zou kunnen gaan, maar de weergoden waren ons zeer goed gezind en de zon droogde op tijd de banen, en was het zelfs ’s middags nog een aangenaam temperatuurtje.< - strong>


Dat bleek ook wel aan het aantal deelnemers maar liefst 34 boulers melden zich aan, zeker heeft dit met het mooie weer te maken, dit hield wel in dat er twee wacht partijen waren dit i.v.m. Corona daardoor wij maar de helft dus zes banen mogen gebruiken.


Rondes
Maar dat doet aan het fanatieke spel niks af vooral in de eerste ronde deelde Hans en Marian een behoorlijke tik uit aan Christine en Leen om met 13 - 0 deze wedstrijd te winnen.
In de tweede ronde deden vooral het triplet team Dorothy - Henk - Frank het bijzonder goed, daarin merk je wel dat zij heel goed op elkaar ingespeeld zijn.
Dat was niet te zeggen van de tegenstander daar ging het nogal eens mis met het plaatsen en misten zij natuurlijk een schieter.
Dat is jammer voor Ria - Jan - Marian zij verliezen deze partij met 13 - 1.
Na het spelen van de drie rondes, blijkt het dat het boven aan de streep twee boulers op de eerste plaats staan, Joke - Ton allebei met 3 19 punten.


Winnaar is
Ton v.d. Horst


Er moest er dan ook een barrage gespeeld worden, die bijzonder spannend was omdat zij elkaar geen duimbreed toegaven. Zij werden flink aangemoedigd door de rest van de spelers en zo gebeurden het dat Ton v.d. Horst de uiteindelijke winnaar werd en de mooie beker in ontvangst mocht nemen.

Uitslag:
1e plaats Ton v - d Horst 3 19 pnt; 2e plaats Joke Kortsmit 3 19 pnt; 3e plaats Theo v - d Louw 3 14 pnt; 4e plaats Janny Bouwman 3 10 pnt; 5e plaats Nel Alders 3 09 pnt.[n]