Kees van der Steen
Kees van der Steen Walter van Dongen

Kees van der Steen clubkampioen BV De Fotsers

ZEVENBERGEN - Kees van der Steen is in het seizoen 2019-2020 clubkampioen geworden van biljart vereniging De Fotsers.


De leden hebben het afgelopen seizoen in 3 spelsoorten tegen elkaar gespeeld. De partijlengten waren ingekort met een maximum van 20 beurten. Bij aanvang van de laatste speeldag waren er nog 3 kanshebbers voor de titel nl. Kees v.d Steen, Gerard Dielemans en Henk Verbraak.

In de spelsoort libre eindigde Gerrit de Visser op een 1e plaats gevolgd door Kees v.d Steen als 2e en Gerard Dielemans op een 3e plaats.

Bij de spelsoort bandstoten was Jan Verhoef de beste met Henk Verbraak als 2e en Henk Struijk als 3e.

In het driebanden wist Gerard Dielemans de 1e plaats te behalen met als 2e Kees v/d Steen en op de 3e plaats Henk Verbraak. De eindstand was dat Kees v.d Steen met 6 matchpunten voorsprong als kampioen te voorschijn kwam en de wisselbeker voor een jaar in zijn bezit kreeg. De verdere stand was 2e Henk Verbraak, 3e Gerard Dielemans, 4e Jan Verhoef, 5e Jan Broeders, 6e Henk Struijk, 7e Gerrit de Visser, 8e Piet Vegers, 9e Walter van Dongen en als 10e Toon Lammerse.

In de spelsoort libre werd de kortste partij behaald door Kees v/d Steen in 10 beurten. Bij het bandstoten was de kortste partij 7 beurten ook behaald door Kees..

In de spelsoort 3-banden was Walter van Dongen met de kortste partij van 6 beurten, zelfs 2x, de beste.

Na afloop werd door Gerard Dielemans als voorzitter van De Fotsers de wisselbeker en de bijbehorende envelop uitgereikt aan de nieuwe kampioen.[n]