WHS en Klundert delen de punten

KLUNDERT - Vooraf had Klundert ongetwijfeld getekend voor een puntendeling, maar door het ontbreken van enkele steunpilaren bij WHS, heeft er op Sportpark “De Waaje” meer ingezeten. Uiteindelijk werd het 2-2, waar Klundert twee doelpunten zag worden afgekeurd waar de nodige vraagtekens bij gezet mochten worden.

Al snel dacht Klundert door Loïc Luzolo op 0-1 te komen, maar een dubieus vlagsignaal voorkwam deze vroege treffer. Toch kwam Klundert na 20 minuten op voorsprong toen een vrije trap van Ramon Frijters vanaf de zijkant van het veld rechtsreeks in het doel verdween.
Lang kon Klundert niet genieten van deze voorsprong want in de 26e minuut was een WHS aanvaller het meest attent bij een rebound: 1-1.
Gelijk na rust leek Klundert opnieuw aan de leiding te komen door Loïc Luzolo, weer was daar echter het vlagsignaal van de Stallandse assistent en telde de treffer opnieuw niet.
Uit één van de spaarzame tegenaanvallen kwam WHS halverwege de tweede helft zelfs op voorsprong en kon hierna haar favoriete spelletje van de counter spelen. Enkele keren kroop Klundert door het oog van de naad maar bleef de score 2-1.
In de 77e minuut kwam Klundert langszij door een doelpunt van Jeffrey van Wingerden, die een niet goed verwerkte hoekschop hard langs de WHS doelman schoot.
Beide ploegen bleven op zoek gaan naar de drie punten, maar gescoord werd er niet meer.
Volgende week komt het nog puntloze Noad ’67 op bezoek. Klundert heeft vaak erg veel moeite met ploegen uit de onderste regionen, dus is men gewaarschuwd.[n]