Klundert probleemloos langs Noad ‘67

KLUNDERT - In een troosteloze ambiance, omdat er geen publiek welkom was, heeft Klundert ruim gewonnen van het nog puntloze Noad ’67. De einduitslag was uiteindelijk 5-1 waardoor Klundert aansluiting heeft gekregen met de subtop.


Bij Klundert had Steven Maggan, na meer dan anderhalf jaar blessureleed, weer een basisplaats en mocht van de specialisten een uur meespelen wat hij niet onverdienstelijk deed.


Eerste helft
Noad ’67 had zich voorgenomen massaal te gaan verdedigen en liet de bal aan Klundert. In de 21e minuut werd de ban gebroken door Grace Kitenge en kort daarna gevolgd door een treffer door Jeffrey van Wingerden. Voor rust nog kopte Siep van de Reijt een hoekschop in het doel waardoor Klundert met een comfortabele 3-0 voorsprong mocht gaan rusten.

Tweede helft
Na rust was de concentratie weg bij Klundert en moest het na een ‘Frank de Boertje’ van Gijs den Hollander zelfs een tegentreffer incasseren. Kort daarna werd zelfs nog een keer de lat getroffen door de Fliplanders.

Oppermachtig
Klundert bleef echter oppermachtig en Grace Kitenge produceerde zijn tweede van de middag en het slotakkoord was van Bas Schuurmans, die fraai voorbereidend werk van Alem Kuljuh afrondde.
In deze onzekere Coronatijd kan het zomaar zijn dat de competitie voorlopig weer stil komt te liggen, zo niet dan reist Klundert af naar Zwaluwe dat vandaag een oorwassing kreeg bij Kapelle.[n]